Gyengénlátó Változat

Gyerekkoncertek a Sopronfest szervezésében

Az Erdészeti Múzeum udavrán kerültek megrendezésre Ruttaki Bori és Kovácsovics fruzsina gyerkkoncerjei.

 

közös plakát.jpg

A májusi hétvégék között kiemelkedő volt a soproni családok számára a Sopronfest szervezésében május 12-én hallható Ruttkai Bori koncert. Az ismert előadó különleges tehetséggel szólítja meg a gyerek közönséget is. Bátran állíthatjuk, hogy a művésznő elvarázsolta a nézőközönséget, kezdve a legfiatalabbaktól a szülőkön át a nagyszülőkig. A gyerekeket maximálisan bevonva az előadás menetébe, hatalmas lendülettel szállt a dal és egy rendkívül jó hangulatú kulturális élményben lehetett része a nézőknek.

2.jpg

1.jpg

4.jpg

3.jpg

A Sopron Fest szervezésében, május 18-án az Erdészeti Múzeum udvarán, Kovácsovics Fruzsina koncertjét hallgathatták meg az érdeklődők. A megváltozott időpont ellenére a múzeum udvara megtelt a különböző korú, igen nagy számú látogatóval. Kovácsovics Fruzsina kitűnő előadóként, nagyon gyorsan szoros kapcsolatot alakított ki a közönségével, akik még a színpadra is fellépve váltak aktív résztvevőivé a koncertnek. A sok mosolygó, kipirult gyermek arc jelezte, hogy nagyon jól fogadta a hallgatóság a felcsendülő dalokat.

1.jpeg

3.jpeg

2.jpeg

4.jpeg

Bár, az Erdészeti Múzeum csupán a helyszínt biztosította, a megváltozott műsorkezdet miatt okozott kellemetlenségekért a szervezők nevében is elnézés kérünk.

Az Erdészeti Múzeum munkatársai

Cikk nyomtatása E-mail