Gyengénlátó Változat

Húsvéti hírmondó

Nagy örömmel és nem kis büszkeséggel értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy a húsvéti programjaink elnyerték a tisztelt látogatók tetszését.

8.jfif

Napokon át élettel és gyerekzsivajjal teltek meg az évszázados múltú termek. Élményfoglalkozásainkon kiscsibékkel, kiskacsákkal és nyuszikkal ismerkedhettek meg az óvodások és az iskolások.

4.jfif

540.jpg

Kézműves foglalkozásunkon számtalan kisebb-nagyobb aranyos húsvéti ajándékot készíthettek az érdeklődők, felkészült munkatársaink segítő iránymutatásával.

7.jfif

14.jfif

3.jpg

18.jfif

Húsvéti nyuszi-nyomozós játékunkkal sikeresen bemutattuk a csodálatos palotában rejlő „titkos” értékeket. Az iránymutató kérdések már a hatalmas zöld kaputól vezették a figyelmes nyomozót, legyen az akár óvodás, akár már olvasni tudó kisdiák. Helyes válaszok, helyes útvonalat jelöltek ki a nyomkövetőknek és az Erdészeti Múzeum szinte minden zegét-zugát feltárták a kicsik előtt. A pincétől a függőkerten át a padlásig vezettet a kalandos útvonal. A derék nyomozás után pedig nem maradhatott el a jutalom sem. A múzeum munkatársai hetekkel az esemény előtt elkezdték készíteni a rengetek kedves ajándékot, amivel elégedett mosolyt csalhatnak a kis felderítők arcára. Nagy örömünkre szolgált, hogy felismerhettünk jónéhány arcocskát és családot, akik nem egy alkalommal járták végig a gyermekükkel a kijelölt pályát.

b8832916-754c-4fdb-99d4-b8a1ca36954a.jfif19.jfif

Felejthetetlen pillanatokat éltünk át a látogatókkal és megígértük, hogy jövőre hasonló meglepetéssel várjuk őket húsvét áldott napjain. Az ígéret pedig kötelez. Rajtunk nem múlik. 

Cikk nyomtatása E-mail