Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Bővebben

Aktuális

Kétnapos nyílt nap Hidvégi Bélával

Július 21-22 péntek-szombat Programterv: 16:00 - 17:30 - Béla előadása a vadászatról, vadvédelemről. Utána kötetlen beszélgetés Bélával a témáról....

Tovább
Kétnapos nyílt nap Hidvégi Bélával

Bemutatkozunk

Hidvégi Béla Vadászati Gyűjtemény

Hidvégi Béla Vadászati Gyűjtemény

Vadászat öt földrészen át. Mekkora a thomson gazella? Mi fán terem az argali? Hidvégi Béla magángyűjteményéből álló kiállítás öt kontinens ritkaságszámba menő és díjnyertes trófeái, egyedi népművészeti emlékei segítségével mutatja be a világvadász életét. Az antilopok, kafferbivalyok, zebrák és oroszlánok a szavannák élővilágát varázsolják a látogatók elé.

Bővebben

IDŐSZAKOS KIÁLLÍTÁS: A KÉZZEL FOGHATÓ INNOVÁCIÓ

IDŐSZAKOS KIÁLLÍTÁS: A KÉZZEL FOGHATÓ INNOVÁCIÓ

A Soproni Egyetem – Faipari Mérnöki Kar – Alkalmazott Művészeti Intézetének (AMI) hallgatói hazai és nemzetközi csomagolástervezési versenyeken és kiállításokon szerepelnek kiváló eredménnyel.  Az alkalmazott művészet élmezőnyéhez tartozó kiállítási anyagot megtekintve az anyag- és formakutatás, valamint a tárgykultúra legégetőbb kérdéseibe nyerünk bepillantást. A kiállításon azok a hallgatói tervek láthatók, amik elmúlt két szemeszter során készültek és szakami megmérettetésen eredményt értek el.

Bővebben
Elérhetőségek

Elérhetőségek

9400 Sopron, Templom utca 4.
E-mail: muzeum@uni-sopron.hu
Tel.: +39-99/338-870
Mobil: +36-30/011-48-20